Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kusza

2010.12.21. 20:04 gogerham

 Néha nyomogatom az f5-öt a blogomon: Hátha magától terem más téma, mint ami miatt napok óta rosszul alszom...

Utálom... nem, Gyűlölöm a rendezetlen ügyeket. És ha valamit nem tudok helyretenni az dühít és hiába nem akarok foglalkozni vele, annál inkább bosszant minnél tovább marad rendezetlenül.

Zenész vagyok. Engem a csend is dühít. Valakit nyugtat a csend...

ENGEM IDEGESÍT!

Gyűlöletes elnyomottnak lenni. Dühítő meg nem értettnek lenni. Utálatos engem türelemre kérni!

...

Hogy megéreztem, hogy kusza lesz. Megtörtént a csendháborítás! :D
Követelés van, átgondolás nincs... mi legyen? Lehet rájuk hagyom tényleg, ha ezt élvezik... kár, hogy nekem sem maradnak titkaim. Nem mintha szégyelleném...

Már csak az a kérdés, hogy ide blogra tegyem, esetleg az övére? :D

"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek." //Karinthy Frigyes

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gogerham.blog.hu/api/trackback/id/tr962530991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lidus 2010.12.22. 11:47:55

Ide is leírom hátha törölni akarod a következő bejegyzést (ugye törölni akarod?! Szidni könnyebb, mint őszintének lenni és megérteni. Ugye? Lehet, hogy ezt valaki elhiszi, de mi nem. Mert tudjuk, miről van szó. Inkább nem reagálok többet. És ne gondolkozz.. csak ártasz vele.)
Ez NEM így működik. Vagy nem így kellene működnie.
Blogom <- ajánlom figyelmedbe, ha még nem olvastad volna. Ha olvastad és utána született ez a bejegyzés, hát...
És még mindig kérem azokat a beszélgetéseket, ha már büszkén kijelentetted, hogy hazudtál...
És folyamatosan hazudsz, akár akarva akár akaratlanul - mindenkinek.
Szeretnénk játszani? Itt te játszol, te ordibálsz. Már bánom, hogy nem naplóztam a beszélgetéseket. Kösz, hogy megfosztasz a lehetőségtől, hogy őszinte legyek...
2 dolgot kértünk: csöndet és a beszélgetést. Szállj magadba, mert csak rontasz a helyzeten!

Basamao 2010.12.22. 21:08:57

@Lidus: "Zenész vagyok. Engem a csend is dühít. Valakit nyugtat a csend..."

gogerham 2010.12.23. 07:15:55

@Lidus: Hogy később ne utáljam magamat ez miatt:
Töröltem a bejegyzést... (khm... khm... elrejtettem csak én látom) Azelőtt írtam mielőtt a blogod olvastam. Talán nem születik, ha előbb odakattintok: My bad... Pardon!
Elküldtem minden beszélgetést, ami jelenleg a birtokomban van. Ezt utólag meg is köszönted: becsülöm, hogy a kettő ígéret közül legalább ez teljesült.
"És folyamatosan hazudsz, akár akarva akár akaratlanul - mindenkinek." - Emlékszel mikor azt mondtam neked, hogy "Jól tudok hazudni!" ? :)

gogerham.blog.hu/2010/12/05/nem_tudok_aludni_19 ... Megállj előtti utolsó szó ;)

"Szállj magadba" - nem ér lopni :P

gogerham 2010.12.23. 10:57:23

@gogerham: Hogy ne utáljam ez miatt sem magamat:
Hazudni bűn, de nem kell, hogy mindig fájjon!

MakiKA 2010.12.24. 12:14:03

@Basamao: Minket pedig más dühít. (pl egy a sok közül az állandó zaklatás telefonon vizsga/vizsgamegtekintés közben tőle, a hazugságokról nem is beszélve) Nem kell mindent elhinni, amit ő itt leír, mert legalább a 3/4-ede nem igaz. Azt sem kell elhinni, amit én most írok, mert lehet, az egész nem igaz. Viszont tudatlanul (értsd: az adott helyzetet nem összefüggéseiben látva, valamint csak az egyik fél, ráadásul a kevesebbet tudó, általában hibás gondolatait figyelembe véve) beleszólni mások dolgaiba nem kifizetődő. A mi esetünkben főleg nem.
Mellesleg örültem volna, ha nem ezzel kell foglalkoznom Karácsonykor, vagy ha jobban tetszik az Ünnepek előtt/alatt. Viszont ez is elmond valamit arról a személyről, aki miatt ez a helyzet kialakult.
Kellemes Ünnepeket!

gogerham 2010.12.24. 12:56:21

Igazából nem sok hazugság van :)
Szerinted az. A hazugság is szempont függő.
A blogom az én érzéseimet és gondolataimat hivatott tükrözni szerintem ez nem vitatható el tőlem. Mivel egy levelet kivéve (ami már nincs is) gyakorlatilag semmi konkrét nincs benne így igazából nem is hazugság még ha te nézed akkor sem. De nem gátolom meg, ha te így szeretnéd látni :)
Téged egyszer hívtalak, bocsánat, ha rossz időpontot találtam el, de ha úgysem vetted volna fel nem is értem miért izgat :)
Őt többször próbáltam hívni, ha előbb jelzi, hogy ennyire zavarja talán abbahagytam volna.
Igen zavar a csend így sok esetben még annak tudatában is, hogy ti mást akartok is próbáltam kiprovokálni, hogy ne legyen csend...
Még mindig nem értjük egymást!

MakiKA 2010.12.24. 16:14:30

@gogerham: Többször? Az 1 percen belül 5 neked nem zaklatásnak minősül? Több napon keresztül? Kinyomta számtalanszor. Ezzel közölte, hogy foglalt. Mellesleg nem neked válaszoltam, hanem Á-nak.
Én nem fogok egyetérteni a hazugsággal.
Válaszolhatsz erre, de én már biztosan nem fogok.
Csak szépíteni tudsz, és a blogodra olyan dolgokat kirakni, ami téged tüntet fel jó fényben, miközben nem így voltak az események. Ez nem a te szemszöged, ez az, amit látni akarsz, és akarod, hogy a többiek lássanak, és véletlenül se azt ismerjék, amit tettél, vagy aki vagy, hanem a hazugságaidat. Ezt hiába próbálod megkérdőjelezni, te is tudod, hogy így van. Mégis csak azzal védekezel, hogy szempontfüggő. Nagyon sok dolog van, ami nem az. A hazugság ilyen. És a zaklatás is.
Valamint elmeséled x embernek, hogy te milyen ügyes okos vagy, és aztán én vagyok a bolond, mert te olyan dolgokat állítasz, amik nem úgy történtek, és szánt szándékkal hazudsz. Érdekes, én miért nem kürtölöm világgá? Mert nem élvezem. Kettőnk közül te vagy az, aki nem akarja, hogy bárki is játsszon a másik ovissal. Minket már az első beszélgetés óta nem érdekelne az egész, ha nem nyomnád a valótlant állandóan, ráadásul az ismeretségi körünkben, és zaklatnád telefonon.
Több válasz nem lesz.

gogerham 2010.12.24. 16:28:15

@MakiKA: Nem raktam fel semmi olyat, ami engem jó fényben tüntetne fel. Ha mégis hát mutasd mit.
Fogd fel végre: NEM te vagy a rém! Ő nem a lány! És nem én vagyok a pufi!

Szeretném azt hinni, hogy mégis így van, de nem így van! Jól látod, sok dolgot szeretnék, ha másképp lenne.

Szerintem nem csináltam akkora nagy bűnt amiért ezt érdemlem.

A zaklatás pedig valószínűleg még új fogalom számomra sajnálom, hogy nem ismertem. Az ember mindig tanul. Bocsánat!

Basamao 2010.12.26. 09:35:40

@MakiKA: Én nem állítottam egy szóval sem, hogy az általatok hibásnak vélt személynek igaza van, és nem hazudik. Azt sem állítottam, hogy Te hazudsz, vagy hogy igazad van. Szívesen megmutatom a beszélgetéseinket, egyszerűen arról volt szó, hogy egy ilyen helyzetet hogyan lehet kezelni. Nekem tök mindegy, hogy hogyan teszitek tönkre a saját életeteket, illetve máséba hogyan szóltok bele/hogyan manipuláltok, hazudtok, szerintem ezek lényegtelen dolgok egy kívülálló számára (itt a többes szám MINDHÁRMÓTOKRA vonatkozik). Ráadásul egy 10 perces találkozás után egyikőtöket sem ismerem annyira, hogy tudjam, milyen emberek vagytok, és ezt az egészet sem látom át annyira, mintha benne lennék. Mindenesetre szerintem (és itt jelezném, hogy NEM állok senki oldalán) egy konfliktust könnyebb elkerülni, mint megoldani. Ezt tettétek ti is. Csakhogy hosszútávon nem mindig jobb, hogyha a könnyebb úton halad az ember. De persze veheted ezt okoskodásnak, nyilván, mi közöm ehhez az egészhez és egyébként is hogy jövök a képbe? Lelkes blogolvasó vagyok, és szeretem megérteni az embereket, és hogy bizonyos döntést miért hoznak meg. És még mindig könnyebb a más hibájából tanulni :) Anyway, legyetek boldogok, kellemes (?) ünneplést, és tényleg kívánom, hogy jól menjenek a dolgaitok. És bocs, ha valakit megbántottam :)
süti beállítások módosítása