Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Meggyőződések

2011.01.28. 00:10 gogerham

Voltam gyorsétteremben. 20 másodperc alatt kiszolgáltak és mehettem el kajával a kezemben. Tényleg gyors. (Gyorsan ki is hült az anyag bassza meg.)

Voltam ma a mélyben. Vicces a vezető szemszögéből nézni ahogy tömegek kapadoznak, hogy elérjék a metrót. Óránként van egy idióta, aki mindenáron ajtók közé akar szorulni.

Voltam emberek között. Láttam a közönyt az arcokon. Kéne egy kis szín az életükbe. Valami egyszerű megoldás. Hiába próbálkozom. Akárhogyan vigyorgok kéretlenül minden emberre aki épp az ellenkező irányban halad a mozgólépcsőn mint én... kevesek reagálnak rá.

Már meg sem kéne lepjen: csak én forgolódom a lányok után. Vagy az a baj, hogy nem mind után nézek vissza. Lehet hogy már elmentem mellette és észre sem vettem?

Az is lehet, hogy csak a szememet kéne kinyitni, mert végig itt van előtte.

Néha úgy érzem követnek, néha olyan mintha én követnék valakit. Néha úgy hiszem "most majd meglopnak". Néha csövesek követelőznek.

A moszkván mindig rákosokra hivatkozva gyűjtenek. Mindig árul valaki kesztyűt vagy zoknit, esetleg gyönyörű abroszt valami iszonyat-ronda asszony. "Csak ezeröt"-ért van olcsó akármi. A csöves táblája mindig éhes, de igazából szomjas, aki tartja. (A mája vagy a tüdeje. Egyremegy)

A plázák tele vannak elfajzott fiatalokkal. A fiúknak, és úgy a lányoknak is pont olyan a szerelése, hogy viszket a tenyerem, hogy találkozhasson a tarkójukkal. "Ember nézzél már magadra, te tagbaszakadt szerencsétlen." Mindegyik örömhírként viszi a kettesét haza.

A sok léhűtő még hidegben is csoportossával trappol, hahotáz és vandálkodik.

A kalapos vajdahasonmások figyelik a népet, mutatják a csöpségnek hogyan kell terepet felmérni. Zenélésre/lopásra/munkakerülésre. Tetszőleges választással zseniális! Hát nem?

Unott fejek a vécékben is. Mindig van egy rossz csap és egy rossz szárító. A takarítóív 26 helyen aláírva mégis ganéban tapicskol mindenki. Elragadó.

A műszaki üzletek mintatermékei láttán inkább akarsz használt terméket venni.

Ha automatából innám a kávét már hajléktalan lennék. Ezek a gyártók nem ismerik az igényeimet.

ÓÓÓ mint ahogy egyik sem a másét. :)
Akárhova mész, az ott tartózkodó legalább egy kézfejen számlálható idegesítő maradandó hibát tudna felsorolni maga körül. Sok esetben tehetetlen. "Ha ez 5 centivel árrébb lenne nem verném szét mindennap a könyökömet." - "Ó ez ilyen mióta megcsinálták, valóban semmi értelme." - "Bocsánat "nem tudtam", hogy épp kezet szárít valaki." - "Minden percben meg kell igazítani, sosem marad úgy." - "Hát, hogy ez mindig megakad." - "Ezt a gombot meg minek tették ide?" - "Itt egy ajtó, de sosem tudtam kinyitni, mert nem lehet." - "Abban mindenki elesik és igen más is kérdezte már, hogy miért van ott." - "Ó azt sosem tudták normálisan megcsinálni, másnapra olyan mint volt." - "Mindennap árrébb rúgják." - "Ha egy centit igazítana rajta valaki, tökéletesen működne." ...

Minden percben elköveti valaki ugyanazt a hibát valahol a világon, amit te a legutóbb! Több millióan vannak, akiknek ugyanabban a pillanatban rebben a szeme vagy dobban a szíve! Több millióan éhesek akkor, amikor neked is kordul a gyomrod! Több millióan hunyják le a szemüket akkor amikor te! Nem egyedül jöttél a világra és nem egyedül fogsz távozni!

Büdös a lábam!

Mindig fáj valahol!

Mindig idegesít valami!

Mindig van dolgom!

Soha sincs időm!

Neked is fáj! Téged is idegesít! Neked is van! Neked sincs soha!

Ne mentegetőzz!

Tudod, hogy DE!

A te lábad is büdös!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gogerham.blog.hu/api/trackback/id/tr242619583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása